2011. február 28., hétfő

(25. fejezet) A disco party...

-Héj csajszi!! Mért nem megyünk el hétvégén egy buliba! Jönnének Emmáék meg Adamék is. Na?!-ajánlotta Max Roonienak miközben a suli folyosóján sétáltak.
-Ez tök jó ötlet!! Jessicának úgyis szombaton van a szülinapja ezt kapja tőlünk!! Óóóó...de imádlak!! Nekem van a legokosabb barátom a földön!-mosolygott a lány Maxre és adott neki egy puszit.
-Óóó...mit látnak szemeim?! Roonie és Max kézen fogva ölelkezve mennek a folyosón...Pár napja még meg a akartad ölni. Mi van most veletek?!-vigyorgott Adam és James amint szembe jöttek a folyosón.
-Menjmár te!-ütött egyet a srácon-Na figyu! Azt beszéltük Maxszel hogy szombaton mért nem megyünk el discóba. Jessnek úgyis szombaton van a szülinapja s ezt kapja tőlünk! Na mit szóltok?! jöttök?-kérdezte Roonie.
-Zsír ötlet! Ez jó ajándék Jessnek! Igen akkor megyünk!-egyeztek bele a fiúk.
Később a lányokat is megkérdezték. Ők is igent mondtak.
Szombaton.................................
-Na sziasztok azt hittük már nem is jöttök! Induljunk!-mondták a lányok és elindultak a buliba.
Észbontóan néztek ki mind a hárman. Roonien egy tapadós csillogós cica nadrág és egy pánt nélküli alul leszorított királykék flitteres felső volt, a haja be volt göndörítve, a sminkje is gyönyörű volt.
Jessica egy hosszított pink csőtoppot viselt szintén csillogó cica nadrággal, a haja neki ki volt vasalva, a sminkje pedig szintén mesésen nézett ki. Emma nem vitte túlzásba ő egy sima csőfarmerben és egy buggyos lila pólóban felcsatolt hajjal virított. A fiúk teljesen el voltak ámulva. Max le sem tudta venni a szemét Roonieról. Megérkeztek. A  buli már javában beindult. Rögtön elkezdtek táncolni. 11 óra volt. Elmentek inni és pihenni egy kicsit. Leültek a pulthoz. A fotós rögtön le akarta kapni a lányokat. Igent mondtak neki és jót nevettek. Hirtelen Roonie felszalad a színpadra és súg valamit a dj fülébe. Aztán megszólal a dj:
-Ezt a számot pedig Jessica Stemnek a 16. születésnapjára küldöm! Gyere fel! Hadd lássanak! Gyere!!-üvöltött a dj a mikrofonba és hívogatta Jesst.
-Menjmár!!-lökte meg Emma. Jessica felfutott a színpadra. Hatalmas sikítás és taps. Jess majd kicsattant az örömtől.
-Akkor ez a szám pedig Jessicáé!-szólt a dj és adott egy puszit Jess arcára.-Boldog szülinapot csajszim!-súgta Jessica fülébe a dj.
-Mit mondott?!-kérdezték Rooniék.
-Azt mondta hogy boldog szülinapot csajszim! És adott egy puszit:) Jaaj...olyan jó!! És ezt nektek köszönhetem!! Olyan helyes az a srác és kaptam tőle egy puszit az arcomra! És mindenki tudja hogy ma lettem 16!!! Ennél jobb 16-os bulit nem is kaphatnék!! Ajj annyira szeretlek titeket köszi köszi köszi kösziiiiiiiii!!!-ölelte meg őket a lány.
Már éjfél elmúlt. És nem találták sehol Jessicát. Sehol.
-Hol van Jess?!-kérdezte Adam Roonietól.
-Nem tudom azt hittem veled van. Nem láttad?-kérdezte Roonie.
-Keressük meg.-és nekiálltak megkeresni a szülinapost.
Már egy fél órája keresik, de sehol semmi. Már kezdtek aggódni. Hirtelen Emma fut feléjük feldúltan.
-Gyertek gyorsan baj van!! Megtaláltam Jessit kint van a kertben két srác nem akar róla leszállni!! Gyertek!!-és futottak kifelé.
Amikor kiértek látták hogy két srác ott áll Jess körül és nem akarnak róla leszállni...
-Gyere már el velünk!! Na ne tiltakozz!! Reggelre hazaviszünk! Az a másik buli sokkal jobb mint ez!! Na gyere jól fogsz szórakozni! Ezt garantáljuk!-mentek lassan Jess felé.
Ám egyszer csak valaki hátulról ráugrik a fiúra és elkezdi püfölni. Ez Adam.
-Mit képzelsz te magadról?! Mit szórakozol a barátnőmmel?! Tűnj el innen a francba és ha még egyszer meglátlak a közeléba esküszöm laposra verlek te görény!!!-fenyegetőzött Adam miközben James és Max leszedte a srácról.
-Állj le!!-fogták le Adamet.
-Takarodjatok innen!!! GYERÜNK!!-üvöltött rájuk.
-Jólvan ember! Hűtsd le magad! Na gyere tesó lépjünk innen!-és elmentek onnan.
-Adam...!-nézett kerek szemekkel Jessica Adamre.
-Ne haragudj...kérlek...-mondta halkan.
-Adam...!!-mosolyodott el Jess és Adamhez futott és átölelte.
-Adam... köszönöm!!! Köszönöm!-hálálkodott Jessica.
Még mindig szorosan ölelték egymást. Az hogy összejöttek vagy sem az még titok...:DD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése