2010. december 12., vasárnap

(15. fejezet) Tudom mit kell tennem!

A lányok 10 percen belül már ott is voltak. Roonie kisírt szemmel, vörösen nyitott ajtót. Szegény nagyon le volt törve. Elmondta mi történt. A lányok teljesen elámultak rajta.
-Tudod már mit fogsz tenni?-kérdezte együttérzően Emma.
Roonie összeszedte minden erejét és kimondta:
-Tudom már mit kell tennem!-és egy nagy sóhajjal kísérte.
-Figyelj  egy srác nem érdemli meg hogy bánkódj miatta. De nézd mindjárt itt a karácsony a szeretet ünnepe! Ne törődj vele csak legyél boldog!-biztatta Jess-Ja és ráadásként: Nyílt egy új butik a plázában. Azt mondják nagyon jó cuccok vannak ott. Lenne kedved vásárolni?-kérdezte mosolyogva Jess.
-Jaj annyira jó hogy ti vagytok nekem!!-ölelte át őket a lány.
-Na akkor egy óra múlva jövünk addig készülj el és eszedbe ne jusson az a bizonyos srác!!-rázta meg a fejét Em.
-Jó!! Nemfog! De menjetek csak egy óra múlva várlak titeket! Sziasztok!!-csukta be az ajtót Roonie.
Egy óra múlva:
Jöttek is a csajok és elindultak vásárolni. Aznap rengeteg hó esett. Nekiálltak hógolyózni a pláza felé haladva. Odáig fajultak a dolgok hogy már fürdették is egymást. A plázába csurom vizesen mentek be. Ők ezen csak nevetek. Bementek abba a butikba. Jessnek igaza volt. Annyi jó ruhát még senki sem látott.
Elkezdtek próbálgatni. Em és Roonie talált egy gyönyörű ruhát. Felpróbálták.
-Na milyen vagyok?-és Em elkezdett táncolni a próbafülke előtt a ruhában.
Az összes pasi aki ott volt a boltban mind őket nézte. Még az is aki a barátnőjével volt. Az egyik barátnő ki is rohant a boltból.
-Hoppá...-kuncogtak Emáék.
Mindhármuk több teli szatyorral ment ki az üzletből. Leültek egy padra a  plázában. Mellettük volt a hatalmas karácsonyfa. Nagyon szép volt. A lányok elkezdtek beszélgetni alatta, és nagyon jól érezték magukat...=)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése